Tropiqua Veendam: “Zwem kanker de wereld uit”

VEENDAM – Het project “Heel Groningen zwemt” staat op zaterdag 27 augustus in het teken bij Tropiqua. Dit project gaat samenwerkingsverbanden aan met Groningse zwembaden en basisscholen. Er worden activiteiten georganiseerd om het zwemmen te stimuleren. Daarnaast wordt er geld opgehaald voor het UMCG Kanker Researchfonds.

Een aantal scholen uit Veendam doet mee aan dit project. Tijdens het schoolzwemmen in week 25 en 26 doen de kinderen mee met diverse spelletjes en estafettes. Door middel van sponsoring halen zij geld op voor het goede doel.

Tropiqua zwemt

Tropiqua zet zich graag in om dit goede doel te steunen. Op zaterdag 27 augustus worden er diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd tussen 13:00 en 16:00 uur. Op deze dag kunnen alle kinderen tot en met 12 jaar tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan de activiteiten. Een deel van deze opbrengsten wordt door Tropiqua gedoneerd aan het UMCG Kanker Researchfonds.