Win een Central Intelligence filmpakket!

CIDe hilarische Kevin Hart en Dwayne ‘The Rock’ Johnson zullen de wereld proberen te redden in de nieuwe actiecomedy Central Intelligence, die 16 juni zal verschijnen in de Nederlandse bioscopen. GrootGroningen mag een Central Intelligence filmpakket weggeven! Het enige wat jij hoeft te doen om deze te winnen is reageren is GrootGroningen te liken op Facebook én dit bericht een duimpje omhoog te geven.

Dwayne Johnson en Kevin Hart zijn samen te zien in de nieuwe actiecomedy CENTRAL INTELLIGENCE, geregisseerd door Rawson Marshall Thurber. De film gaat over een CIA-agent (Johnson) die als kind werd gepest en nu naar de reünie van zijn middelbare school gaat. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat (Hart) en heel populair was. De onvoorspelbare CIA-agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage. Wanneer de brave accountant beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij is beland, is er geen weg terug meer.