Streekproductenmarkt Ewsum in Middelstum

MIDDELSTUM – Op zaterdag 25 juni kunt u van 10:00 tot 16:00 uur op het Borgterrein van Ewsum in Middelstum weer heerlijke streekproducten kopen. Er is onder andere kaas, vlees, honing, jam, vis, groenten, fruit, chutney’s, brood en kruiden te koop.

Daarnaast zijn er leuke activiteiten rond Ewsum zoals een maaidemonstratie, een oldtimershow en een demonstratie van een Maalstoel. Voor kinderen is er om 11:00 uur en om 14:00 uur een natuuractiviteit door Bome Cees van de Vereniging Wierde & Dijk. Bome Cees vertelt over “de samenhang in de natuur” en gaat vervolgens met de kinderen op onderzoek uit op het Borgterrein. Tot slot mogen de kinderen zaadjes zaaien in een bloempotje en deze mee naar huis nemen.

Live muziek wordt verzorgd door Gulle Speelman. U kunt in het koetshuis van Ewsum genieten van mooie kunst onder het genot van onder andere een kopje koffie met gebak. Tevens kunt u wandelen door de prachtige tuinen met de bloeiende bloemen.

In 2016 vinden er nog streekproductenmarkten plaats op 23 juli, 27 augustus en 24 september. Kijk voor meer informatie op. www.streekproductenmarktewsum.nl.