Start zomerwerkzaamheden ringwegen Groningen

GRONINGEN – Vanaf maandag 20 juni wordt er begonnen aan de zomerwerkzaamheden aan de ringwegen in Groningen. De Noordelijke Ringweg is als eerste aan de beurt.

De werkzaamheden aan de Noordelijke Ringweg bestaan uit het aanbrengen van een afwateringssysteem én het plaatsen van nieuwe geluidsschermen. De nieuwe geluidschermen worden in augustus geplaatst.
Doorgaand verkeer blijft mogelijk met beperking van rijstroken. Af en toe zijn op- en/of afritten afgesloten. Zie ook het kaartmateriaal op Ringgroningen: http://www.ringgroningen.nl/werkzaamheden-zomer-2016

Voor meer informatie zie ook: http://www.ringgroningen.nl/news/241/15/Zomerwerkzaamheden-half-juni-eind-augustus-zorgen-voor-hinder-op-ringwegen

De totale werkzaamheden duren tot eind augustus 2016. Deze zomerwerkzaamheden sluiten een periode van vijf jaar werkzaamheden aan de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg af. Daarna is dit gedeelte van de stad klaar om de komende omleidingen voor de werkzaamheden aan de Zuidelijke Ringweg op te vangen.