Tweede boekenmarkt in Stadskanaal

STADSKANAAL – Op zaterdag 25 juni staat er weer een boekenmarkt op het programma in Stadskanaal. Op de tweede boekenmarkt van het seizoen zijn er naast boeken ook Lp`s,singles, stripboeken, postzegels, ansichtkaarten en munten te verkrijgen. De markt op het Menistenplein is van 09:30 uur tot 16:30 uur.

De Kanaalstreek van boven

Naast het Streekhistorisch Centrum te Stadskanaal, te vinden aan de Ceresstraat 2 en op Facebook, staat de Watertoren van Stadskanaal. Deze toren kan van 1 mei tot 1 oktober worden beklommen, waarna men vanaf het dak op bijna 43 meter hoogte een overweldigend uitzicht heeft over de omgeving. Na 1 oktober is de Watertoren op afspraak toegankelijk voor groepen.

In het centrum van Stadskanaal, gratis parkeren op één van de vele parkeerterreinen. Tijdens uw bezoek aan het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, kunt u ook dit jaar weer genieten van een groot aantal activiteiten, dat u wordt aangeboden door de ondernemers van Centrum Stadskanaal.

Kom naar het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal en geniet van een groot aantal activiteiten dat u wordt aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal.

 

Foto: Google Streetview