KvK organiseert ZZP-event in Groningen

GRONINGEN – Het aantal zzp’ers in Groningen is nog altijd groeiende. In Groningen steeg het aantal fulltime zzp’ers van 18.540 in 2011 naar 23.656 in 2016; in Friesland nam hun aantal in dezelfde periode toe van 21.281 naar 27.419 en Drenthe is er een groei van 15.450 in 2011 naar 19.715 in 2016.

Speciaal voor deze groep ondernemers organiseert de Kamer van Koophandel samen met partners op 6 juli het event ‘Succesvol ZZP’en’. Van 17.30 uur tot 22.00 uur kunnen zzp’ers presentaties bijwonen, de informatiemarkt bezoeken en netwerken met collega-ondernemers. Het zzp-event vindt plaats in Martiniplaza Groningen.

Programma

Tijdens het zzp-event geeft Jos Burgers, Nederlands meest verkochte managementauteur, een presentatie over ‘No Budget Marketing’, een messcherpe strategie om van klanten ambassadeurs te maken. Daarna kan men twee keer een themasessie bijwonen en kiezen uit de onderwerpen netwerken, acquisitie of marketing. Superbrainstormer Erik Peekel zorgt met veel humor voor een uitwisseling van onderlinge kennis en ervaring tijdens een megabrainstorm. Verder is er een informatiemarkt en volop gelegenheid om te netwerken met andere zzp’ers.

Aanmelden

Het zzp-event heeft een doorlopend programma van 12.30 uur tot 18.00 uur. Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/zzpgroningen. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden. De toegang is gratis.