Marjan Heidekamp voorgedragen als CDA Statenlid

GRONINGEN – Marjan Heidekamp volgt Frans Keurentjes op als Statenlid voor het CDA in Groningen.

Marjan Heidekamp zit sinds 2010 namens het CDA in de gemeenteraad van de gemeente Vlagtwedde. Daarnaast is Marjan concernmanager Dienstverlening bij De Kompanjie (werkorganisatie van de gemeenten Pekela en Veendam). Ze woont met haar gezin in Vlagtwedde en is een ervaren politica die stevig met de voeten in de klei staat.

“In het verleden ben ik steunfractielid geweest in Groningen. Ik ken de Statenfractie goed en heb zin om het stokje over te pakken van Frans. Een nieuwe uitdaging. Ik ga me volop inzetten voor Stad en Ommeland en zal dit doen op de dossiers landbouw en visserij, natuur en landschap, ruimtelijke ordening, wadden en waddenfonds en grondbeleid” aldus Marjan Heidekamp.

Installatie 6 juli 2016

In de Statenvergadering van 6 juli wordt Marjan Heidekamp geïnstalleerd, in diezelfde vergadering neemt Frans Keurentjes afscheid van de Provinciale Staten.