Gemeente Pekela laat senioren samen fietsen

NIEUWE PEKELA – De Gemeente Pekela organiseert op woensdag 29 juni een fietstocht voor senioren. De fietstocht wordt georganiseerd om het gezellig samen bewegen voor senioren te stimuleren.

De start is om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats van ontmoetingscentrum ‘De Kiepe’ in Nieuwe Pekela. Er wordt een route gefietst van ongeveer 28 kilometer. Deze fietstocht wordt georganiseerd om het gezellig samen bewegen voor senioren te stimuleren.

De route

De route wordt in principe gezamenlijk gefietst. In een kleinere groep of per tweetal fietsen is uiteraard ook mogelijk. Halverwege de fietstocht is er een gezamenlijke pauze. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Deelnemen?

Deelname aan de fietstocht bedraagt 1 euro per persoon. Aanmelden kan tot en met zondag 26 juni 2016 door een e-mail te sturen naar Petra van den Bosch: petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of telefonisch via 06-11394301.