Schrijf je nu in voor de 4Mijl4You

GRONINGEN – Op zondag 9 oktober staat Groningen weer in het teken van de 4 Mijl. Een dag voor het hardloopevenement, op zaterdag 8 oktober, gaat de zesde editie van de 4Mijl4You van start.

Niets is te gek! De 4Mijl4You gaat over exact hetzelfde parcours als de 4 Mijl (6,437 km tussen Haren en Groningen). De deelnemers starten om 20:15 uur in twee snelheidsgroepen van 5 km of 15 km per uur. Het is geen wedstrijd, maar een unieke belevenis met veel entertainment en gezelligheid. Inschrijven kan individueel of als groep (vanaf 10 personen) via www.4mijl4you.nl.

In 2011 bestond de 4 Mijl van Groningen 25 jaar. Naar aanleiding van dit jubileum werd als extra activiteit de 4Mijl4You georganiseerd. Speciaal voor groepen en individuen die de 4 Mijl wel willen volbrengen, maar dit niet hardlopend willen of kunnen doen. Dit jaar wordt de 4Mijl4You voor de zesde keer georganiseerd en jaarlijks stijgt het aantal deelnemers nog steeds. De 4Mijl4You is geen wedstrijd zoals de 4 Mijl, maar een gezellige, ludiek evenement voor iedereen.