Gezellig winkelen tijdens koopzondag in Stadskanaal

STADSKANAAL – De winkels in het centrum van Stadskanaal gaan op zondag 10 juli open. Met verschillende activiteiten wordt er een gezellige sfeer gecreëerd in het centrum. Daarnaast zijn er speciale acties van de winkeliers. Er wordt veel winkelend publiek verwacht.

Net als op zaterdag zullen door het hele centrum podia te vinden zijn waarop lokaal talent zich kan presenteren. Twee middelgrote podia staan gepland in de Europalaan. Zodra de programmering hiervan bekend is, vermelden we dat op de website. Kleine podia staan o.a. weer bij Mokka’s, l’Europe, Mingelmouse, Kanaalpassage. De winkels zullen van 13:00 uur tot 17:00 uur geopend zijn.

In het centrum van Stadskanaal, gratis parkeren op één van de vele parkeerterreinen. Tijdens uw bezoek aan het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, kunt u ook dit jaar weer genieten van een groot aantal activiteiten, dat u wordt aangeboden door de ondernemers van Centrum Stadskanaal.

Kom naar het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal en geniet van een groot aantal activiteiten dat u wordt aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal.