TV de Hunze viert 50 jarig jubileum

GRONINGEN – De tennisvereniging de Hunze bestaat in 2016 50 jaar. Afgelopen zaterdag 25 juni vierde TV de Hunze dit op feestelijke wijze met een gezellig tennisfeest voor leden. Dit alles vond plaats op het tennispark Corpus den Hoorn, de thuisbasis van deze vereniging.

Voorzitter van TV de Hunze, Marchien van Doorn, ontving van KNLTB district raadslid Bert Bronsema een bijzonder plaquette en jubileum vlag en werd op leuke wijze toegesproken.

Kleine gezellige vereniging

De tennisvereniging de Hunze is een kleine vereniging met 80 leden die in 1966 opgericht is door de personeelsvereniging van het toenmalige Elektriciteitsbedrijf Groningen. Inmiddels is het een open vereniging en doen ze met 5 teams mee aan de voorjaars- en met 2 teams in de najaarscompetitie. Het voordeel van deze gezellige, kleine vereniging, met 3 eigen banen, is dat er altijd plaats is om te spelen en dat de contributie laag is, namelijk 131 euro.