Sellinger camping De Bronzen Eik in race voor Zoover Awards

SELLINGEN – Camping De Bronzen Eik uit Sellingen is genomineerd voor de prestigieuze Zoover Awards 2016. De Bronzen Eik is de enige kanshebber uit de provincie Groningen in de categorie Charme Camping.

“Wij zijn zeer blij met deze nominatie en zien dit dan ook als een kroon op ons werk” vertellen Siep en Anneke Liewes, inmiddels alweer 10 jaar eigenaar van de camping en het naast gelegen restaurant De Ruiten Aa.

Zoover

Op Zoover vind je vakantie beoordelingen voor en door reizigers. Op Zoover geven reizigers beoordelingen van hotels, appartementen, campings, vakantieparken, cruises, vakantiehuizen en meer. De beoordelingen zijn allemaal terug te vinden op Zoover wanneer je zoekt op accommodatie of op vakantiebestemming. Daarnaast zijn er ook vakantiefoto’s van accommodaties en bestemmingen te zien.

Met ruim 200 beoordelingen staat De Bronzen Eik op een gemiddelde score van 8,8. Vooral de staat van het sanitair 9,2 en de ligging van de camping 9,1 scoren goed.

Stemmen

Vanaf 4 juli wordt er gedurende 8 weken gestemd. Iedere review die tijdens deze periode wordt achtergelaten telt als stem. Op 29 september worden de beste en populairste accommodaties van 2016 bekend gemaakt. Stemmen kan via: www.zooverawards.nl/bronzen-eik.

De gasten die een beoordeling toevoegen, maken kans op een prijs. De camping met de beste beoordelingen en de camping met de meeste reviews ontvangen de gouden award. Alle accommodaties die ná het sluiten van de stemronde een 9 of hoger scoren, ontvangen een oranje certificaat en een label.