Broederliefde en Bernhoft naar Oosterpoort Groningen

GRONINGEN – Broederliefde en Bernhoft komen naar Groningen. Beide concerten staan gepland in De Oosterpoort in Groningen.

Broerderliefde

Broederliefde is een rapcrew uit de Rotterdamse wijk Spangen. Vanaf jonge leeftijd zijn zij een hechte vriendengroep. Ze besloten om samen te gaan rappen. Het nieuwe Broederliefde-album ‘Hard Work Pays Off 2’ kwam in mei op de hoogste positie binnen in de Album Top 100. De andere 2 EP’s van Broederliefde staan eveneens in de Top 50. Het concert van Broederliefde begint vrijdag 14 oktober om 20:30 uur.

Bernhoft

Jarle Bernhoft is een Noorse zanger en multi-instrumentalist die een wereldwijde YouTube-hit scoorde met zijn single ‘C’Mon Talk’. Het concert van Jarle Bernhoft begint woensdag 9 november om 20:00 uur.

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Oosterpoort en Plato, en via de-oosterpoort.nl en ticketmaster.nl.

 

Foto: Google Streetview