Gemeente Veendam organiseert natuurwandeling voor senioren

MUNTENDAM – De gemeente Veendam organiseert in samenwerking met de Vrienden van de Heemtuin een wandeling voor senioren. De wandeling vindt plaats op woensdag 27 juli en gaat door het prachtige natuurgebied van de Heemtuin in Muntendam.

Wandelingen

Er is een wandeling van ongeveer 2,5 kilometer, waarbij u de route onder begeleiding van een gids van de Heemtuin wandelt. Tijdens deze wandeling komt u veel te weten over het ontstaan van de Heemtuin en de vegetatie in het gebied. Daarnaast is er een wandeling zonder gids van ongeveer 5 kilometer waarbij u zelf het natuurgebied doorkruist.

Beide wandelingen starten om 13:30 uur vanaf de parkeerplaats van de Heemtuin en kosten 1 euro per persoon.

Deelname

Aanmelden voor de wandelingen is noodzakelijk en kan tot maandag 25 juli 2016 door een e-mail te sturen naar Petra van den Bosch: petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of telefonisch via 0598-652302. Ook graag doorgeven of u de wandeling met of zonder gids wilt lopen.