Gemeente Veendam organiseert Olympische sportdag voor senioren

VEENDAM – De gemeente Veendam organiseert op maandag 8 augustus een Olympische sportdag voor senioren. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte welkom op deze sportieve dag. Het evenement vindt van 10:30 uur tot 14:30 uur plaats in het Borgerswold in Veendam op het grasveld naast de tennisbaan en het basketbalveld.

Activiteiten

Met elkaar buiten bewegen volgens de Olympische filosofie; meedoen is belangrijker dan winnen! Er komt een leuk actief programma waar iedereen die kan wandelen aan mee kan doen. Tussen de middag is er een gezamenlijke picknick. Neem hiervoor zelf een lunchpakket en wat drinken mee, en eventueel een klapstoeltje of plaid om op te zitten.

Meedoen?

Bent u nieuwsgierig en heeft u zin gekregen in deze Olympische dag? Aanmelden kan tot en met donderdag 4 augustus 2016 bij Petra van den Bosch op telefoonnummer 06-11394301 of via een e-mail aan petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. Kosten zijn 2 euro persoon, en dit bedrag kunt u bij aanvang contant voldoen. Het dragen van sportieve kleding en stevig schoeisel wordt aanbevolen.

Foto: Google Streetview