Juventus-talent Pozzebon naar FC Groningen

GRONINGEN – FC Groningen heeft het komende seizoen de beschikking over Nicolò Pozzebon. De 19-jarige aanvaller komt per direct op huurbasis over van Juventus.

Ook heeft FC Groningen een optie tot koop bedwongen bij de Italiaanse topclub. De Italiaanse spits zat al eens bij de wedstrijdselectie van Juventus, maar tot een debuut in het zwart-wit kwam het nog niet.

Hoewel het bekend is dat FC Groningen nog op zoek is naar twee verdedigers kon de Trots van het Noorden het niet lagen liggen om deze aanvaller naar Groningen te halen. Wij kijken doorlopend naar deze ‘buitenkansjes’, laat technisch manager Peter Jeltema weten op de website van de Noordelingen.

Via goede contacten met Juventus is de komst van Pozzebon tot stand gekomen. De jeugdinternational heeft inmiddels kennis gemaakt met het Noordlease Stadion en begint donderdag aan een individueel programma. Met het aantrekken van Pozzebon hoopt FC Groningen in de toekomst mogelijk nog meer profijt te hebben.