Scootmobieltraining in Haren

HAREN – Stichting Bevordering Verkeerseducatie organiseert in samenwerking met Westerholm, Torion en Mango Mobility op woensdag 24 augustus een scootmobieltraining.

De scootmobieltraining is van 13:30 uur tot 16:30 uur. Inloop is mogelijk vanaf 13:15 uur. De locatie van de training is Zorgcentrum Westerholm, Irenelaan 1 te Haren.

Tijdens deze drie uur durende training wordt de verkeerstheorie, toegespitst op de scootmobiel behandeld en een praktijkrit door Haren om verkeerssituaties te oefenen. Ook is er een behendigheidsparcours. Doel van de training is dat u zelfverzekerd en met vertrouwen kan deelnemen aan het verkeer.

Dankzij financiële bijdrage van Verkeerswijzer Groningen kunt u kosteloos deelnemen aan de scootmobieltraining. Voor de training zijn maximaal 27 plaatsen beschikbaar. Opgave is mogelijk tot 17 augustus 2016.

Voor nadere informatie en opgave kunt u terecht bij de Stichting Bevordering Verkeerseducatie, info@stichtingsbv.nl, telefoonnummer 0512-543476, http://www.stichtingsbv.nl/activiteit/scootmobiel_groepstraining.