Vijfde zomermarkt Stadskanaal voor de deur

STADSKANAAL - Leer- en Doemarkt

STADSKANAAL – In het centrum van Stadskanaal wordt donderdag 11 augustus de 5e zomermarkt gehouden. Aan de Navolaan Europalaan is de goedbezochte markt van 13:00 tot 21:00 uur geopend.

Will Stevens zorgt dit keer voor de muzikale omlijsting. De countryzanger uit Stadskanaal begon al op z’n 15e in de muziek en speelde 18 jaar lang als drummer/zanger in allerlei orkesten, zoals het ‘RCW trio’ en ‘The Music Sounds’ (o.a. met Henk Wijngaard). Will is te vinden aan de Navolaan ter hoogte van snackbar “Benelux”.

Huren kraam

Voor het huren van een kraam, kunt u zich in verbinding stellen met de organisatie van de markt. Huurkraam@huurkraam.nl.

Gratis parkeren

In het centrum van Stadskanaal, gratis parkeren op één van de vele parkeerterreinen. Tijdens uw bezoek aan het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, kunt u ook dit jaar weer genieten van een groot aantal activiteiten, dat u wordt aangeboden door de ondernemers van Centrum Stadskanaal.