Preventietruck ‘Stop woninginbraken’ in gemeente Vlagtwedde

VLAGTWEDDE/TER APEL – Inwoners uit de gemeente Vlagtwedde kunnen vrijdag 19 augustus informatie inwinnen over inbraakpreventie. In Vlagtwedde en in Ter Apel staat die dag de preventietruck ‘Stop woninginbraken’.

In de truck wordt voorlichting gegeven over inbraakpreventie door een medewerker van de politie en de wijkagent. Ook is er iemand van de gemeente aanwezig en sluit de buurtbrandweervrouw aan om voorlichting te geven over brandpreventie met specifieke aandacht voor zomerthema’s zoals barbecueën.

Wilt u weten wat u kunt doen om woninginbraken te voorkomen, kom dan op 19 augustus tussen 09.00 en 12.00 uur naar de Doctor P. Rinsemastraat in de buurt van het pand van radio Westerwolde in Vlagtwedde of tussen 13.00 en 16.00 uur naar het Marktplein in Ter Apel en bezoek de truck.