Hardrockmiddag in Nieuwe Pekela

NIEUWE PEKELA – Op zondag 25 september a.s. organiseert De Spil in Nieuwe Pekela een hardrockmiddag met internationale bands. Als klapper op de vuurpijl komt zanger Ronnie Romero van Richie Blackmore’s Rainbow meezingen bij zijn vrienden van Maverick. Ook zullen Frenzy (Spanje) en Burning (Nederland) hun opwachting maken.

Frenzy is een te gekke, nieuwe, jonge Spaanse band, met oud leden van Steel Horse, die op het punt van internationale doorbraak staat. Ze spelen ze op het befaamde Harder than Steel-festival en zijn heel erg Judas Priest georiënteerd. De nieuwe plaat slaat ook in als een bom en wordt overal goed ontvangen.

Burning is een band uit de regio die net hun debuut LP/CD heeft uitgebracht. Deze plaat krijgt in alle internationale metalbladen positieve recensies en de verkoop van de plaat loopt fantastisch. Hun muziek is geïnspireerd door bands als Black Sabbath en Iron Maiden. Burning is een hardrockband met een strakke show.

Maverick speelt ouderwetse hard rock, met veel passie en overtuiging. Hun optredens staan garant voor een geweldig rockfeest. Het meedoen van Ronnie Romero bij Maverick is een unicum. De afgelopen maanden tourde hij met Richie Blackmore’s Rainbow door heel Europa, waar hij een uitstekende indruk achterliet. Omdat de zanger van Maverick niet kon optreden, besloot hij zijn vrienden uit de brand te helpen. Het feit dat hij door Blackmore is uitgekozen, bewijst zijn kwaliteit. Het is niet niks als je gekozen worden, als opvolger van legende Ronnie James Dio, zeker niet als je weet hoe kieskeurig Blackmore is.
Ronnie Romero is een veelzijdig zanger met een dijk van een stem, die weinig onderdoet voor Ronnie James Dio. Van hem gaan we de komende jaren nog veel horen.

Er zijn slechts 125 kaarten beschikbaar, omdat het optreden in zeer intieme setting plaats zal vinden. De kaarten zijn op basis van reservering, o.v.v. naam en aantal kaarten, hiervoor kunt u mailen naar rogerdol@hotmail.com.

Locatie: De Spil, Beukenlaan 1 te Nieuwe Pekela. Aanvang 15:00 uur.