Abiant Lycurgus oefent in Veendam

VEENDAM – Volleybalteam Abiant Lycurgus speelt op zaterdag 10 september een oefenwedstrijd in Veendam tegen Inter Rijswijk uit de regio Haaglanden. In aanloop naar de Supercup speelt de landskampioen verschillende oefenwedstrijd in de provincie, waaronder die in de Veendammer Parkstadhal.

Lycurgus heeft het afgelopen seizoen alle Nederlandse volleybalprijzen in de wacht gesleept. Zo wonnen ze aan het begin van het seizoen de Supercup, vervolgens de beker en als kers op de taart werden ze landskampioen. Om komend seizoen wederom goed te presteren heeft Lycurgus een uitgebreid oefenprogramma door de hele provincie samengesteld.

Presentatiedag

De oefenwedstrijd in Veendam wordt georganiseerd door de Stichting Sportpromotie Veendam in samenwerking met volleybalvereniging Flash Veendam. De wedstrijd wordt gecombineerd met de jaarlijkse Presentatiedag van Flash. Tijdens deze dag stellen de teams van Flash zich aan het publiek voor en zijn er verschillende activiteiten voor de jeugdleden. De landskampioen speelt daarin ook een rol.

De lange volleybalmannen uit Groningen geven van 14:30-16:00 uur een clinic aan de jeugdleden. De Presentatiedag wordt om 18:30 uur afgesloten met de oefenwedstrijd tussen Lycurgus en Inter Rijswijk in de Parkstadhal. Volleyballiefhebbers kunnen de wedstrijd gratis bijwonen.