Win een Sausage Party-filmpakket!

Poster_VerticaalGRONINGEN – Vanaf 8 september in de Neerlansche bioscopen en cinema’s: de komische animatiefilm Sausage Party! De film is volledig ingesproken door heuse comedianten: Seth Rogen, Kristen Wiig, Jonah Hill, Bill Hader, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Craig Robinson, Paul Rudd, Nick Kroll, David Krumholtz, Edward Norton en Salma Hayek.

Sausage Party is de eerste komische animatie voor 16 jaar en ouder. Sausage Party gaat over een worstje genaamd Frank (Seth Rogen). Samen met een groep andere supermarktproducten ontdekt hij de lugubere en droevige waarheid over hun bestaan wanneer zij worden uitgekozen om de supermarkt te verlaten.

Als trouwe GrootGroningen lezer wil je deze film natuurlijk zien. Raad eens? Dat kan! GrootGroningen mag namelijk twee Sausage Party-filmpakketten weggeven, met daarin kaartjes voor jou én je beste vriend, vriendin, vader, zusje, moeder of buurvrouw en als klap op de vuurpijl: een Sausage Party t-shirt! Het enige wat jij hoeft te doen is even reageren in de comments waarom jij deze film wil zien!

Twitter mee: #SausageParty