Bier en kip bij Taveerne Rabenhaupt in Stad

GRONINGEN – Liefhebbers van bier en kip kunnen vanaf deze week terecht bij Taveerne Rabenhaupt. De taveerne heeft inmiddels haar deuren geopend aan de Gedempte Zuiderdiep in de Stad.

Deze nieuwe hotspot in het centrum van Groningen is de enige taveerne in de stad waar gasten zelf hun bier mogen tappen aan tafel. Met taptafels, een grote grill en een uitgebreide menukaart met kipgerechten en bier is het bedrijf dagelijks geopend vanaf 10:00 uur.

taptafel rabenhaupt

 

Taveerne Rabenhaupt werkt met 100% biologische scharrelkip. Deze kip heeft uitsluitend speciaal biologisch voer gegeten en nooit groeibevorderaars of antibiotica gehad. De taveerne biedt daarnaast een uitgebreide keuze in bieren van de tap en van de fles.

 

kippengrill taveerne rabenhaupt

Het bedrijf werd vernoemd naar legercommandant Carel Rabenhaupt die in 1672 de stad met succes verdedigde tegen de aanvallen van Bommen Berend. Taveerne Rabenhaupt is onderdeel van de Martini Hotel Group.