Laatste kaarten beschikbaar voor 4 Mijl van Groningen

GRONINGEN – Er zijn nog 1000 kaarten startbewijzen voor de 4 Mijl van Groningen beschikbaar. Het hardloopevenement wordt op zondag 9 oktober voor de 30e keer gehouden.

Na een overweldigende start zijn er nog slechts 1.000 startbewijzen voor de 4 Mijl van Groningen op zondag 9 oktober beschikbaar. Enthousiaste lopers hebben naar verwachting nog enkele dagen om een startbewijs te bemachtigen. Met een afstand van 6,437 km lopen jaarlijks 23.000 deelnemers van Haren naar Groningen. In de afgelopen jaren is het grootste loopevenement van Noord Nederland uitgegroeid tot een volksfeest voor de stad Groningen en ver daar buiten. Op woensdag 5 september sluit om 22.00 uur definitief de inschrijving voor de DvhN Recreantenloop en de Bedrijvenloop.

De 4 Mijl bestaat uit de Dagblad van het Noorden Recreantenloop, Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, GasTerra Jeugdloop voor scholen en verenigingen en natuurlijk de Charity Run speciaal voor het goede doel. De Bedrijvenloop is opgesplitst in een Bedrijven Recreanten- en Wedstrijdloop. Alleen de inschrijving voor de DvhN Recreantenloop en de Bedrijvenloop zijn nog open. De overige onderdelen zitten aan het maximum aantal deelnemers of is op uitnodiging van de organisatie.

30 jaar 4 Mijl – oproep aan deelnemers

Dit jaar bestaat de 4 Mijl 30 jaar! En dat willen we vieren met onder andere de deelnemers. De organisatie is dan ook op zoek naar deelnemers die alle edities (29) hebben meegedaan en ook de komende editie op zondag 9 oktober aan de start staan.
Reacties kunnen gestuurd worden naar info@4mijl.nl.