Spetterend festival in Middelstum

MIDDELSTUM – De Culturele Raad van Middelstum organiseert een spetterend festival ” KunstMonument 2016 “ op 17 en 18 september van 11:00 tot 18:00 uur. Centraal staat de reis van Ooster- naar Westerwijtwerd een dwarsdoorsnede van de gemeente Loppersum.

Kunstenaars uit de gemeente Loppersum geven een workshop op alle basisscholen in de gemeente, de kunstwerken van de kinderen zullen samen met werk van de kunstenaars worden geëxposeerd. Dit kunt u zien op 22 bijzondere locaties in de gemeente Loppersum. In de locaties vinden tevens andere culturele activiteiten plaats zoals gedichten voorlezen, verhalen vertellen en er is muziek. Verder kan men er streekproducten kopen/proeven en lekker eten en drinken.

Er is een prachtige catalogus, met historische informatie over- en foto’s van de diverse locaties. Van iedere deelnemende kunstenaar is een werk in de catalogus opgenomen. De catalogus is te verkrijgen op elke locatie. Voor meer informatie over deelnemende kunstenaars/locaties/artiesten kijk op onze website: www.kunstmonument.nl.