Druk programma Vogelfestival Nationaal Park Lauwersmeer

LAUWERSOOG – Het Vogelfestival Nationaal Park Lauwersmeer staat op zondag 11 september op het programma. Het publiek kan tijdens dit festival genieten van vogels in al haar facetten. Naast vele activiteiten voor jong en oud en informatie over vogels en vogels kijken, speelt kunst een belangrijke rol.

Het festival zal om 11.00 uur geopend worden door Hans Dorrestijn in combinatie met Close-Act. Hans Dorrestijn is landelijk bekend vanwege zijn prachtige en aandoenlijke verhalen over zijn vogelbelevenissen en natuurlijk van het Tv-programma “De Baardmannetjes”.

Close-Act is een interactief straat- en locatietheater dat garant staat voor een visueel spektakel. Zowel Hans Dorrestijn als Close-Act zullen deze dag meerdere presentaties verzorgen. Zie voor meer informatie: www.vogelfestivallauwersmeer.nl.