Gebroeders Mulder op bezoek bij Wildervank

WILDERVANK – De gebroeders Siemen Mulder (32) en Christian Mulder (25) uit Uithuizen komen op maandag 12 september een presentatie verzorgen voor de Scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkoloniën. Beide mannen zijn actief als scheidsrechter in het betaalde voetbal.

Dat de twee broers gelijktijdig als scheidsrechter actief zijn in het betaalde voetbal is uniek. Wildervank haalt daarom beide mannen naar het clubgebouw “De Neutrale Hoek” op het sportpark van Wildervank.

Siemen Mulder begon in 2012 in de Jupiler League en maakte op 6 december 2014 al zijn debuut in de eredivisie met de wedstrijd SC Cambuur- NEC. Sindsdien is hij met zijn kale kop een onmiskenbare verschijning op de velden. Christian Mulder moest vanwege knieproblemen stoppen met voetballen en legde zich toe op de arbitrage. En met succes, op 3 november 2015 maakte hij zijn debuut in de Jupiler League met de wedstrijd Helmond Sport- Jong PSV.

De gebroeders Mulder gaan onder andere inhoudelijk in op de 94 nieuwe spelregels. De presentatie begint om 19:30 uur.