Auto’s over de kop op A7

HOOGKERK/MARUM – Donderdag zijn er bij verschillende ongevallen twee auto’s over de kop geslagen. Bij beide ongevallen kwamen de bestuurders met de schrik vrij.

Hoogkerk

Bij de afrit Hoogkerk verloor een bestuurster door een nog onbekende oorzaak het macht over het stuur. De vrouw kwam vanuit Drachten en belande met haar auto in de bosjes. Het voertuig sloeg daarbij over de kop. De vrouw was erg geschrokken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

Marum

Tussen Marum en Frieschepalen verloor een automobilist in de avond het macht over het stuur en kwam hierbij met het voertuig terecht achter de vangrail. De brandweer van Marum kwam ter plaatse, maar de automobilist had op eigen kracht de auto verlaten. De bestuurder leek niet gewond, maar werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.