Tropische avond voor senioren in zwembad Tropiqua Veendam

VEENDAM – Zwembad Tropiqua in Veendam organiseert elke maand een sportactiviteit voor senioren. Op zaterdag 17 september staat er een tropische zwemavond op het programma. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte uitgenodigd voor deze sportieve en gezellige avond.

Activiteiten

De avond wordt georganiseerd door de gemeente Veendam in samenwerking met Tropiqua. U kunt tussen 19:00 en 21:30 uur deelnemen aan verschillende activiteiten in en rond het water. Er is een workshop Fifty Fitt in het warme gedeelte van het bad, er zijn tropische hapjes en een muzikale bingo met liedjes van vroeger zorgt voor gezelligheid . Tussendoor kunt u baantjes trekken of ontspannen in het bubbelbad. Het zwembad is deze avond alleen geopend voor de deelnemers van deze activiteit.

Kosten

Deelname aan deze tropische avond kost 6 euro per persoon (dit is inclusief entree, een welkomstdrankje en hapjes). Overige consumpties zijn voor eigen rekening.