Zwemschool De Krabbelaar neemt zwemafdeling Sportcentrum Bruinsma over

STADSKANAAL – Per 1 oktober wordt de zwemafdeling van Sportcentrum Bruinsma overgenomen door zwemschool De Krabbelaar. Eigenaar Hinke van der Veen draait op dit moment een succesvolle vestiging in Muntendam, hier krijgen in het weekend bijna 400 kinderen zwemles.

De Krabbelaar geeft zwemles volgens de EasySwim methodiek, in kleine groepen, waarbij het motto is: zwemles met een lach. Betrokkenheid en welbevinden zijn in dit concept de pijlers. Er wordt veelal lesgegeven in twee groepen waarbij één groep met de docent aan de slag is en één groep zelfstandig werkt met stuurkaarten en/of materiaal, wat zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid van de kinderen en dus een hoog leerrendement.

Ouders kunnen de vorderingen online volgen en lessen afmelden op het moment dat ze niet kunnen, deze lessen kunnen op een later moment weer worden ingehaald. Ook wordt er gewerkt met een beloningsysteem in de vorm van een 3-D geprinte puzzel.

De Krabbelaar neemt de gehele zwemafdeling over van Bruinsma inclusief de klanten welke aquasportlessen volgen. De komende maanden zullen ook veel nieuwe doelgroep activiteiten worden ontplooid, denk hierbij onder andere aan Peuter Survival voor kinderen vanaf 3 jaar.

Meer informatie is te vinden op www.dekrabbelaar.nl.