Joyce Vogel exposeert in gemeentehuis Pekela

OUDE PEKELA – Joyce Vogel exposeert van 19 september tot 31 oktober in het gemeentehuis van Pekela. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt (amateur) kunstenaars uit Pekela en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Joyce Vogel

Sinds twee jaar fotografeert Joyce Vogel veel in haar vrije tijd. Wat twee jaar geleden als leuke hobby begon, is nu bijna een verslaving geworden. Een verslaving waar ze veel rust in vindt. Ze kiest niet voor vaste thema’s, maar ze houdt van landschappen, zondondergangen, dieren en insecten, maar ook van portretten.

Joyce leert veel zelf en laat zich graag door andere fotograven inspireren. Haar meeste foto’s staan op Facebook (Vogel Jempori Joyce). Veel van haar foto’s zijn ook te bewonderen op de Facebookpagina’s ‘grunnonline’, ‘amateur fotografie’, ‘mooi Grunn’ en ‘de groene wereld’. Ze laat tijdens de expositie in het gemeentehuis graag haar werk aan alle bezoekers zien.

Nieuwsgierig geworden?

De expositie is van 19 september tot 31 oktober 2016 te bewonderen in het gemeentehuis van Pekela tijdens openingsuren.