Nieuw tankstation op bedrijvenpark Rengers in Kolham

KOLHAM – Op bedrijvenpark Rengers in Kolham wordt eind september een nieuwe Argos tankstation geopend. Het tankstation aan de A. Plesmanlaan is een compleet tankstation dat 24 uur per dag is geopend.

Het tankstation beschikt over drie pompeilanden waarvan één transporteiland. Op de twee pompeilanden wordt Euro 95, Diesel en Blue One 95 aangeboden. Het transporteiland is speciaal voor zwaar transport, en beschikt over een highspeed dieselpomp en een Adblue installatie.

Op 6 oktober zal van 16:00 tot en met 18:00 uur de officiële opening plaatsvinden. Tijdens de openingsactie maakt elke tankende klant, na een draai aan het Rad van Fortuin, onder andere kans op een gratis tank brandstof.

Het tankstation wordt geëxploiteerd door GP Groot brandstoffen en oliehandel.