FC Groningen bekert dinsdag tegen Capelle

CAPELLE AAN DE IJSSEL – Vier dagen na de eerste overwinning van het seizoen komt FC Groningen alweer in actie. Komende dinsdag 20 september speelt de ploeg van trainer Ernest Faber in de eerste ronde van de KNVB-beker een uitwedstrijd tegen VV Capelle.

VV Capelle komt uit in de 3e divisie zaterdag. Na zes wedstrijden staat de ploeg uit Capelle aan de IJssel op de achtste plaats met acht punten. Er werd twee keer gewonnen, twee keer gelijk gespeeld en 2 keer verloren. Afgelopen zaterdag was IJsselmeervogels met 2-3 te sterk.

Of is nog niet bekend of Ernest Faber spelers rust gaat geven. Brian Linssen en Samir Memicevic zullen waarschijnlijk wel afwezig zijn. Het tweetal is na de overwinning van afgelopen vrijdag nog niet op het veld verschenen.

De wedstrijd op Sportpark ’t Slot in Capelle aan de IJssel begint om 17:00 uur. De winnaar plaatst zich voor de tweede ronde.