30 Up Party bij Café De Lopster in Loppersum

LOPPERSUM – Hou jij van lekker dansen op hits uit de jaren ’70 en ’80? Kom dan zaterdag 24 september naar Café De Lopster in Loppersum. Daar wordt namelijk vanaf 21:00 uur een 30 Up Party georganiseerd.

Voor wie de 30 (of 40, of 50) eenmaal gepasseerd is, betekent ‘uitgaan’ meestal een bezoek aan een restaurant, theater of bioscoop. Lekker dansen zoals vroeger is er vaak niet meer bij, want discotheken draaien niet de muziek waar de ‘oudere jongere’ van houdt (áls ze er al zijn) of het publiek is veel te jong. De 30 Up Party, een dansavond speciaal voor 30-plussers, biedt uitkomst. DJ Melson wisselt bekende hits uit de jaren ’70 en ’80 af met nummers die nergens meer te horen zijn en zorgt zo voor een unieke sfeer.

Facebook-actie

Iedereen die de link van het feest deelt op Facebook maakt kans op vijf gratis consumpties. Het evenement is te vinden op https://www.facebook.com/events/583705491812167/.

De Lopster Kroon is gevestigd aan de Lagestraat 2 in Loppersum. De entree bedraagt 5 euro. Leden van de Loppersumer Jaarmarkt betalen niets.