Nieuwe mijlpaal voor Stichting Snel Internet Westerwolde

WESTERWOLDE – De Stichting Snel Internet Westerwolde heeft de duizendste belangstellende in het buitengebied van de toekomstige gemeente Westerwolde verrast met een bloemetje. Opnieuw een nieuwe mijlpaal in het korte bestaan van de stichting.

De Familie Kuizinga was de duizendste belangstellende in het buitengebied van de toekomstige gemeente Westerwolde die zich meldde. De voorzitter van de Stichting Ben Olde Agterhuis verraste Annemieke en Kurt Kuizenga en hun dochter Danielle met een bloemetje.

Dit is een opmerkelijk succes. De stichting is pas vanaf 1 september officieel van start. ‘Maar we zijn er nog niet, ‘ aldus voorzitter Olde Agterhuis, ‘we zouden graag zien dat nog meer mensen zich melden. Hoe meer mensen zich melden, des te meer kans we maken dat er snel begonnen wordt met de aanleg in ons gebied.’

Belangstellenden kunnen zich nog steeds aanmelden via www.snelinternetwesterwolde.nl.