FC Groningen loot uitwedstrijd bij cupfighter FC Utrecht

GRONINGEN – FC Groningen moet in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi op bezoek bij FC Utrecht. Dat heeft de loting donderdagavond uitgewezen.

FC Groningen bereikte dinsdag de volgende ronde door de amateurs van Capelle te verslaan (0-4). De Utrechters wonnen donderdagavond met 1-3 op bezoek bij FC Twente. Oud FC Groningen-speler Richairo Zivkovic had met twee treffers een belangrijk aandeel in de overwinning in Enschede.

In de afgelopen speelronde kwamen beide teams elkaar ook al tegen in de Eredivisie. FC Groningen won in De Galgenwaard met duidelijke cijfers, 1-5. Het afgelopen seizoen stond hetzelfde affiche op het programma tijdens de tweede ronde van de KNVB-beker. In een spectaculair duel verloren de Groningers na verlenging met 5-3. Uiteindelijk haalde FC Utrecht de finale, maar in De Kuip was Feyenoord te sterk.

De bekerwedstrijd wordt gespeeld op 25, 26 of 27 oktober.