Café Doodgewoon in Ommelander Ziekenhuis Groningen

DELFZIJL – In het Ommelander Ziekenhuis Groningen, locatie Delfzicht wordt op 12 oktober een bijeenkomst over palliatieve zorg gehouden. Café Doodgewoon is er voor iedereen die zich wil verdiepen in thema’s rond de eindigheid van het leven.

Huisarts Koos Veen en Monique Thoma, palliatief verpleegkundige bij TSN Thuiszorg, gaan in gesprek over palliatieve zorg, vertellen over hun ervaringen en geven antwoord op vragen.

Locatie en toegang

De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.00 uur en vindt plaats in het restaurant van het Ommelander Ziekenhuis Groningen (locatie Delfzicht), aan de Jachtlaan 50 in Delfzijl. De toegang is gratis.

Meer informatie

Het Café Doodgewoon wordt georganiseerd door Netwerk Palliatieve Zorg Noord Groningen. Dit is een samenwerkingsverband van zorgverleners in Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Loppersum, Slochteren, Ten Boer en Winsum. Het Ommelander Ziekenhuis Groningen maakt deel uit van het netwerk. Voor meer informatie kunt u kijken op www.netwerkpalliatievezorg.nl/noordgroningen.

Foto: Google Streetview