Centrum voor Jeugd en Gezin in teken van Week van de Opvoeding

NOORD-GRONINGEN – Tijdens de landelijke Week van de Opvoeding organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin, Delfzijl, Appingedam en Loppersum vele activiteiten.¬†Tijdens de Week van de Opvoeding wordt er op een positieve manier aandacht gevraagd voor opvoeden, opgroeien en ontwikkelen. Het thema is dit jaar ‘contact’.

Wethouder Annalies Usmany (gemeente Appingedam): “Ik ben blij dat het CJG-DAL een breed scala aan gratis activiteiten organiseert in de week van de opvoeding. Er is voor elk wat wils. Zo zijn er verschillende workshops voor ouders en kinderen, zoals ‘mijn kind en sociale media’. Het zijn allemaal laagdrempelige activiteiten, gratis en voor iedereen toegankelijk. En dat is ook waar wij als CJG-DAL voor staan.”

Het complete programma, inclusief tijden en locaties, is te vinden op www.cjgdal.nl.