Presentatie over Digitale Overheid in Leek

LEEK – Op vrijdagmorgen 7 oktober, geeft een docent een presentatie over de Digitale Overheid. Steeds meer overheidsinstellingen willen kosten besparen op papier en postzegels, ze willen dat u Digitaal gaat, dat u op uw computer, uw tablet, uw smartphone, contacten met die instellingen onderhoudt. In deze presentatie wordt u uitgelegd wat u daarvoor nodig hebt.

De presentatie wordt gehouden van 9.30 uur tot 11.30 uur in de grote zaal van de Schutse Oldenoert 32, te Leek. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Meer informatie over SeniorWeb Leek is te verkrijgen aan de balie van de Schutse, telefoon 0594-512334 en op de website www.seniorweb-leek.nl.

Na afloop van de presentatie is er van 13:30 uur tot 16:00 uur een “inloopmiddag” in het leslokaal. Docenten zijn dan aanwezig om te helpen bij specifieke vragen.

Foto: Google Streetview