Wandeling voor 50-plussers in Borgerswold Veendam

Op woensdag 12 oktober vindt de maandelijkse sportieve activiteit voor 50-plussers plaats. Deze maand staat het sportief wandelen in het Borgerswold van Veendam weer op het programma.

Programma

Het sportief wandelen start om 13.30 uur vanaf het pleintje voor de ingang van de Kinderboerderij in het Borgerswold. Rond 14:45 uur is dat ook het eindpunt van de wandeling. Het wordt aangeraden om stevige wandelschoenen te dragen in verband met een aantal bospaadjes in de route.

Tijdens de sportieve wandelles wordt wandelen afgewisseld met loop- en oefenvormen. Been-, rug- en bilspieren worden getraind en er wordt gewerkt aan een beter uithoudingsvermogen en een betere coördinatie.

Meedoen?

Deelname kost 1 euro per persoon. Dit kan contant voldaan worden bij de start van de wandeling. Aanmelden kan tot vrijdag 10 oktober 2016 door te mailen naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of te bellen met 06-11394301.

Foto: Google Streetview