Chip je huisdier met korting op Werelddierendag

GRONINGEN – Jaarlijks raken in Nederland honderden katten, honden en andere huisdieren vermist. Een groot deel van de dieren keert spijtig genoeg nooit meer terug bij hun baasjes. Deze dieren komen vaak uiteindelijk in een asiel terecht. Als deze dieren niet zijn gechipt, wordt het terugvinden van hun baasje zo goed als onmogelijk. Op Werelddierendag kunnen baasjes hun huisdier met korting laten chippen bij Dierenambulance Groningen.

Het chippen van een huisdier kost normaliter 14 euro, exclusief 5,90 euro registratiekosten bij de Nederlandse Databank. Op woensdag 5 oktober (Werelddierendag) kost chippen bij de Dierenambulance Groningen slechts 12,50 euro, exclusief de 5,90 NDG kosten.Met een chip is uw huisdier altijd te herkennen, mits u natuurlijk uw huisdier en chip heeft geregistreerd bij het Nederlandse Databank Gezelschapsdieren.

Dierenambulance Groningen is gevestigd aan de Friesestraatweg 199a in Groningen. Een afspraak maken is niet nodig. Er kan gepind worden.