Scheidsrechters in het zonnetje bij v.v. Westerwolde

VLAGTWEDDE – Scheidsrechters bij voetbalvereniging Westerwolde werden afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet tijdens de Week van de scheidsrechter.

Van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober is er onder het motto van “#scheidsbedankt” de landelijke “Week van de scheidsrechter”.  Als dank voor het fluiten van de vele zowel jeugd- als seniorenwedstrijden krijgen alle arbiters van v.v. Westerwolde dit jaar een handdoek met daarop het logo van de vereniging.

dscn9986Op deze manier wil de vereniging een groep vrijwilligers bedanken die wekelijks proberen om de diverse wedstrijden in goede banen te leiden. Dat is zo af en toe niet de meest eenvoudige taak binnen een vereniging, maar de vereniging is trots op deze groep van ongeveer twintig personen die zich op dit vlak inspannen. Ook wordt er meer en meer ingezet op begeleiding van de scheidsrechters, zodat het niveau van ons deels jeugdige “scheidsrechterskorps” naar een hoger plan kan worden getild.