Wildervank (zat) speelt gelijk tegen Damacota

WILDERVANK – Wildervank (zat) heeft in de thuiswedstrijd met Damacota de punten moeten delen. In Wildervank stond er na 90 minuten een 3-3 eindstand op het scorebord.

Na 35 minuten spelen was het Damacota die enig ‘vuurwerk’ ten toon spreidde. Een goed schot van een Pekelder-aanvaller, wist de doelman van Wildervank pareren. De thuisclub kwam met 1-0 voor maar de bezoekers wisten op gelijke hoogte te komen: 1-1. De eerste helft had de ploeg van oefenmeester Dontjer een optisch overwicht, zonder dat ze gevaarlijk werden. Maar in de tweede part liet Wildervank zich van een andere zijde zien.

De Woordmanslaan bewoners namen direct het initiatief en kregen opgelegde kansen. Het leek wel een schuttersfestival voor de ‘kooi’ van Damacota. Maar het speeltuig miste precisie. Toch moest de thuisclub oppassen om niet verrast te worden. Een geweldig afstandsschot kon de doelman van Wildervank niet onder controle krijgen en het leer plofte als een ‘bom’ tegen het net: 1-2. In de 75ste minuut kwam de terechte gelijkmaker voor Wildervank: 2-2. Daarna werd het nog 3-2 en de roodhemden van Wildervank leken op ‘rozen’ te zitten.

Maar Damacota vocht voor wat ze waard waren voor wat ze waard waren. En in de allerlaatste seconden wisten ze de 3-3 op het bord krijgen. En dat werd ook de eindstand.