Talenten SKSG schitteren in eindshow SKSG Got Talent

GRONINGEN – Woensdag 12 oktober hebben de regiowinnaars van SKSG Got Talent 2016 opgetreden in MartiniPlaza. Na maanden van oefenen, plezier, voorrondes en regiofinales, zijn 34 kinderen door gegaan naar de spectaculaire eindshow in het grootste theater van Groningen.

Diverse optredens zoals zang, dans, turnen, toneel en cabaret kwamen voorbij. De kinderen, allemaal tussen de 4-13 jaar, werden aangemoedigd door hun ouders, broertjes, zusjes en de kinderen en medewerkers van de BSO-locaties.

SKSG Got Talent is een jaarlijks terugkerend evenement. Vorig jaar puilde het Grand Theatre uit, zodat ditmaal is gekozen voor een grotere zaal.

flitscursus011-lage-resolutie-baudewijn-fotografie
Ten behoeve van de talentontwikkeling van kinderen heeft SKSG in haar beleid vijf speerpunten opgenomen, te weten: Koken & Voeding, Natuur & Duurzaamheid, Wetenschap & Techniek, Sport & Bewegen en Kunst & Cultuur.