Extra tickets voor Champions League-wedstrijd Lycurgus

GRONINGEN – Woensdag 2 november speelt Abiant Lycurgus de Champions League wedstrijd tegen Dobrudja 07 uit Bulgarije. De Groninger volleybalclub hoopt op een uitverkocht Martiniplaza.

Er zijn al 3.000 kaarten verkocht voor de thuiswedstrijd. Om meer kaarten te kunnen verkopen gaan de gordijnen in MartiniPlaza open. Hierdoor kunnen maximaal 4.300 toeschouwers de belangrijke wedstrijd bezoeken.

Normaal vinden de thuiswedstrijden van Lycurgus plaats in het Alfa-college, maar die voldoet niet aan de Europese normen van volletbalfederatie CEV. Vorig seizoen speelde Lycurgus tijdens de play-offs om het landskampioenschap ook al in MartiniPlaza.

Zes dagen later staat de return in Bulgarije op het programma. Wanneer de Groningers weten te winnen spelen ze in de volgend ronde een tweestrijd tegen Noliko uit België.