Herdenking Allerzielen in Winschoten

WINSCHOTEN – Stichting TrOost Groningen organiseert op zondag 6 november voor de negende keer de herdenking Allerzielen op de begraafplaats Acacialaan en op het terrein van uitvaartcentrum Oost-Groningen. De organisatie ligt in handen van Alberta Kuil en Ank Witteveen, in samenwerking met vele vrijwilligers en regionale sponsoren.

Het terrein zal verlicht zijn met honderden lichtjes, fakkels, olielampen en vuurkorven. Hierdoor worden gastvrije plekken gecreëerd, waar bezoekers hun overledenen kunnen gedenken.De herdenking is voor iedereen die iemand heeft verloren. Het maakt niet uit waar de overledene is begraven, bijgezet of verstrooid. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0597-618148.

Stichting TrOost Groningen is genomineerd voor de Dik voor Elkaar prijs van de Univé. Er zijn 8 genomineerde projecten; de 5 met de meeste stemmen krijgen een prijs!
In 2017 wil men 2 TrOost-banken (socialsofa’s) realiseren en daarvoor vragen zij u te stemmen via www.stichtingvoorelkaar.nl/projecten/stichting-troost-groningen.