Wethouder feliciteert camping De Watermolen in Opende

OPENDE – Wethouder Mark de Haan bracht maandagochtend een bezoek aan camping De Watermolen in Opende. De eigenaren André Ruijtenberg en Ramona Mulder werden door de wethouder gefeliciteerd met het winnen van de Gouden Zoover Award 2016.

De accommodatie werd met een waarderingscijfer 9.9 beoordeeld tot beste camping van Nederland. Met het winnen van deze prijs worden de mogelijkheden van toerisme en recreatie in onze regio in heel Nederland op de kaart gezet. Een persoonlijke benadering, veel vrijheid en natuurlijk de prachtige omgeving blijken een ideale combinatie.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het volgende seizoen alweer in volle gang. Want na het winnen van zo’n prijs, zal het niet lang meer duren voor de eerste reserveringen weer binnenkomen.