FC Groningen met Davidson op bezoek bij Willem II

GRONINGEN – FC Groningen kan zaterdag in de uitwedstrijd bij Willem II weer een beroep doen op Jason Davidson. De Australische linksback is voldoende hersteld van zijn enkelblessure en start in de basis. Yoëll van Nieff neemt weer plaats op de bank.

Verder kiest trainer Ernest Faber voor dezelfde 10 spelers die afgelopen woensdag in de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht ook aan de aftrap stonden. Oussama Idrissi is afwezig door een voetblessure.

Na de bekeruitschakeling kan FC Groningen zich volledig gaan richten op de Eredivisie. Door de overwinning op AZ zijn de Noordelingen geklommen naar de 13e plaats. Tegenstander Willem II, geleidt door oud-trainer Erwin van de Looi, staat op de voorlaatste plaats. Het verschil is echter maar 2 punten. Willem II moet het wel doen zonder de geschorste Frans Sol. De aanvalsleider is met 5 doelpunten topscorer van de Tilburgers.

De wedstrijd in het Koning Willem II-stadion begint om 18:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Opstelling: Padt; Hateboer, Memisevic, Larsen, Davidson; Tibbling, Hiariej, Jenssen, Rusnák; Van Weert, Linssen.