Gemeente Vlagtwedde verkoopt voormalige school Harpel aan Spinberg

VLAGTWEDDE – De voormalige school ‘De Rots’ in Harpel is officieel in handen van zorgboerderij De Spinberg. Woensdag vond de officiële overdracht plaats. De gemeente Vlagtwedde heeft het pand verkocht.

Burgemeester Leontien Kompier en de eigenaren van De Spinberg, de heer Klasens en mevrouw Van der Heide-Klasens, ondertekenden vanmiddag de koopovereenkomst.

Zorgboerderij De Spinberg is sinds enkele jaren gevestigd in Jipsinghuizen en breidt haar diensten nu uit met het aanbieden van 24-uurszorg in Harpel aan mensen met een verstandelijke beperking. Het gemeentebestuur is verheugd met de verkoop van het voormalige schoolpand en is van mening dat de werkzaamheden van De Spinberg ten goede komen aan de leefbaarheid in Harpel.