Geblesseerde Idrissi opgenomen in selectie Jong Oranje

GRONINGEN – Oussama Idrissi is opgenomen is de definitieve selectie van Jong Oranje voor de oefeninterland tegen Jong Portugal.

De buitenspeler van FC Groningen maakte begin vorige maand zijn debuut voor de ploeg van bondscoach Art Langeler. Hans Hateboer was de laatste tijd een vaste waarde in de selectie, maar is niet geselecteerd. De rechtsback van FC Groningen zat ook al niet bij de voorselectie.

Of Oussama Idrissi daadwerkelijk in actie komt is nog maar de vraag. De Rotterdammer kampt momenteel met een voetblessure en miste vorige week de uitwedstrijd bij Willem II. Ook komend weekend komt Idrissi niet in actie, als FC Groningen op bezoek gaat bij NEC.

Jong Oranje speelt op dinsdag 15 november een oefeninterland tegen Jong Portugal. De wedstrijd wordt gespeeld in stadion De Vijverberg in Doetinchem.